alfred2.jpg

Wie is Alfred van Herwijnen?

Al van jongs af aan is Alfred samen met zijn vader met tuinen en dieren in de weer. Op de L.A.S. koos Alfred dan ook voor deze richting en heeft hij daarna op de vierjarige M.A.S. de opleiding rundveehouderij gedaan. Op deze laatste opleiding ontmoette Alfred zijn vriendin Jacqueline, de zus van Wilco.

Al snel na het schoolverlaten kwam Alfred er achter dat de groensector hem toch meer aantrok, en is daarom bij Wallaard Groenvoorziening in Noordeloos gaan werken en later begonnen met een opleiding tot vakbekwaam hovenier. Na begin 2006 zijn diploma hiervoor te hebben behaald, is hij kort daarna zijn kennis in de praktijk gaan brengen als eigen baas bij H&S Hoveniers. 

Inmiddels zijn Alfred en Jacqueline getrouwd (in juni 2005) en wonen zij in Arkel. In augustus 2008 is daar zoon Sander bijgekomen. In februari 2012 zetten zij zoon Damian op de wereld.

Naast natuurlijk de dagelijkse taken bij H&S Hoveniers, houdt Alfred zich voornamelijk bezig met de administratieve taken van het bedrijf, zoals de boekhouding en het factureren.