Ontwerp en offerte

Wilco en Alfred hebben allebei in hun opleiding tot hovenier de technieken en regels geleerd die leiden tot dat ene perfecte ontwerp. Luisteren naar uw wensen evenals goed en praktisch advies geven is hierbij erg belangrijk. 

In de praktijk is Wilco degene die de ontwerpen en bijbehorende offertes maakt, waar Alfred zich bezig houdt met de administratieve taken.


tuinontwerp-HS.jpg
Een goed ontwerp
begint bij de basis

Er zijn natuurlijk veel stijlen en materialen te verkrijgen, maar waar het bij een ontwerp allereerst om draait, is de basisvormgeving. De indeling en plattegrond moeten kloppen. Daarna bepalen we de juiste sfeer door de materialen en plantenkeuze in de vullen.

 

Verzekerd van een goede prijs

Als alle opties zijn besproken en alle keuzes zijn gemaakt, gaan wij voor u aan de slag om een goede prijs te berekenen. Door de zeer veelzijdige formules die we hiervoor gebruiken, kloppen deze berekeningen achteraf gezien eigenlijk altijd. Hierdoor en door ons goede uurtarief bent u bij ons dus verzekerd van een goede prijs.

Het behoort ook zeker tot de mogelijkheden om offertes te laten maken voor meerdere scenario’s. Zo kunt u zelf bepalen waar u uw geld aan uitgeeft.

De kosten van het ontwerpen zullen wij nooit aan u doorbelasten. Ook niet als de opdracht uiteindelijk niet doorgaat.