Onderhoud

Door middel van goed onderhoud van uw tuin en het uitbesteden van de juiste dingen, kunt u uzelf veel werk besparen. Bovendien ligt uw tuin er door onze vakkundige manier van werken altijd op z’n best bij. Het is dus zeker de moeite waard om te overwegen (een deel van) het onderhoud van uw tuin aan H&S Hoveniers over te laten.

Winterbeurt

Zo verzorgen wij bijvoorbeeld winterbeurten waarbij uw tuin klaar wordt gemaakt voor de winter door middel van snoeien. Het snoeiafval en de afgevallen herfstbladeren worden afgevoerd. En waar nodig de aarde omgespit en eventueel voorzien van turf.

Voorjaarsbeurt

Bij de voorjaarsbeurt wordt de schade van de winter weggewerkt. Zo is uw tuin op z’n mooist is op het moment dat u er van kunt gaan genieten. Dit is ook meteen de mooiste tijd om de tuin te bemesten en om bijvoorbeeld de groene aanslag van de bestrating te verwijderen.

Verder verzorgen wij natuurlijk allerlei vormen van onkruidbestrijding. Van simpelweg schoffelen tot chemische bestrijding, waar wij uiteraard licenties voor hebben.

U kunt bij ons ook terecht voor het grotere snoeiwerk: het onderhouden of verwijderen van grote struiken en bomen. Mocht dit te groot worden om zelf te doen, dan huren wij een vakkundige boomklimmer is.