Aanleg

Met het aanleggen van tuinen heeft H&S Hoveniers inmiddels meer dan voldoende ervaring. Dit kunt u ook terug zien in ons fotoalbum. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van het aanleggen van uw tuin. Werkzaamheden die wij zelf niet uitvoeren, kunnen wij voor u uitbesteden aan zeer kundige bedrijven op dat vakgebied.

Verharding is de basis van je tuin

We hebben ruime ervaring in het aanleggen van goed straatwerk en we adviseren u dan ook graag over de soort bestrating die het beste bij u past. Uiteraard beschikken wij via onze leverancier over een ruim assortiment tegels, stenen, klinkers, grind en split in alle soorten en maten. Maar misschien wilt u bijvoorbeeld wel vlonderdelen? Ook dit leggen wij vakkundig voor u aan.

Erfafscheiding voor een beetje privacy

Voor erfafscheiding in verschillende vormen bent u bij ons ook aan het juiste adres. De schutting is natuurlijk wel bekend, maar denkt u ook eens aan bouwstaalmatten begroeid met bijvoorbeeld klimop of clematis. Of wat te denken van schanskorf, waarbij de bouwstaalmatten gevuld zijn met keien?

Goede beplanting maakt uw tuin

Beplanting kan uw tuin maken of breken, en een zorgvuldige plantkeuze is dan ook gewenst. Wij kunnen u de helpende hand bieden bij het kiezen van planten die bij uw tuin passen. Bovendien bestellen wij onze planten en bomen direct bij een kwekerij waardoor wij verzekerd zijn van een groot assortiment, nette prijzen en goede kwaliteit.

Een vijver als blikvanger

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van allerlei soorten vijvers. Een vijver voor uw siervissen is bijvoorbeeld een echte blikvanger, maar ook een meer natuurlijke vijver die verschillende soorten dieren aantrekt kan prachtig zijn.

Sfeermaker of wegwijzer?

Tuinverlichting is er in alle soorten en maten. Het is zeker het overwegen waard om bij het aanleggen van uw tuin meteen een mogelijk tot tuinverlichting te laten maken. De kosten zijn dan vaak aanzienlijk lager dan wanneer er achteraf weer gegraven moet worden.

Een groots effect

Door middel van een pergola kan in een tuin met veel bestrating toch een knus gevoel bereikt worden. Wij hebben alle vele pergola’s gemaakt in allerlei verschillende vormen. Een mooie klimplant tegen de pergola maakt het geheel af.